ویزای دبی برای وقت سفارت آمریکا

ویزای دبی برای وقت سفارت آمریکا

    برای مصاحبه سفارت امریکا باید به دبی سفر کنید.برای سفر به دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ویزای دبی برای وقت سفارت آمریکا معمولا همان ویزای توریستی استفاده می شود. ویزا دبی برای مسافرین زیر 30 سال دختر و بالای 60 سال خانم و آقا باید حتما ویزای توریست باشد که این ویزا 60 روز از ایران و 14 روز دردبی اعتباردارد .

ویزای دبی برای وقت سفارت آمریکا

 

  البته ویزای 1 ماهه و 2 ماهه هم ایرانیان میتوانند بگیرند که اون هم 60 روزازایران و 1 یا 2 ماه در دبی اعتباردارد.ویزای توریست تقریبا 3 تا 5روزه کاری امارات آماده میشود به جز جمعه ها وشنبه ها که ادراه مهاجرت دبی تعطیل است .

 

ویزای دبی برای وقت سفارت آمریکا

یک نوع دیگر ویزا ویزای فوری دبی (ویزای تاپ ارجنت ) یا همان سرویس هست که 1روزه آماده میشود و اعتبار آن 14روز ازایران و 14روز درامارات هست . ‌هزینه ویزاهای دبی نوع های مختلفش باهم فرق دارند.