پاسخ به همه سوالات مربوط به وقت سفارت آمریکا

 پاسخ به همه سوالات مربوط به وقت سفارت آمریکا

آیا برای وقت سفارت آمریکا فقط میتوانیم از سفارت های آمریکا در دبی، ارمنستان و آنکارا اقدام کنیم؟ چرا؟

از آنجاییکه برخی کشورها مانند امریکا در داخل ایران سفارتخانه ندارند،بنایراین متقاضیان ویزا برای این کشور ها باید از طریق کنسولگری های موجود در سایر کشورها اقدام به گرفتن ویزا نمایند.حال ممکن است کشور مقصد چند کنسولگری را برای متقاضیان مشخص نماید که بهترین کار هم اقدام از طریق این کنسولگری هاست که کشور مقصد تعیین کرده است.بعنوان مثال کشور امریکا کنسولگری های خود در دبی،ترمنستان و آنکارا را گزینه های پیشنهادی برای مراجعه ایرانیان معرفی کرده است. هر چند ایرانیان می توانند از طریق کنسولگری کشورهای دیگر نیز مراجعه کنند اما بهتر است از همین گزینه های پیشنهادی اقدام کرد.گاهی ممککن است ا مراجعه به دیگر کنسولگری ها به متقاضیان گفته شود که شما باید باردیگر مدارک خود را به یکی از کنسولگری های ویژه ایرانیان ارائه دهید، چراکه کنسولگری های مختص ایرانیان با مدارک متقضاییان ایرانی و زبان فارسی آشنایی کامل دارند. 


آیا فرقی دارد که ایرانیان به کدام سفارتخاته مراجعه کنند؟

هرچند ایرانیان میتوانند به همه کنسولگری های امریکا برای تعیین وقت سفارت مراجعه کنند و تقاضای خود را برای اخذ ویزای امریکا ارائه دهند اما کنسولگریهایی که دولت امریکا برای ایرانیان در نظر گرفته، دبی ، ایروان و آنکاراست و شانس قبولی شهروندان ایران در این کنسولگریها بیشتر است


چه مدارکی برای جهت تعیین وقت سفارت امریکا لازم است؟


در صورتی که خود شخص متقاضی ویزای امریکا اقدام به تکمیل فرم DS-160 نموده، صفحه تاییدیه DS-160 Confirmation page  و کپی صفحه اول پاسپورت کافیست؛ در غیر این صورت فرم فارسی DS-160 و کپی صفحه اول پاسپورت و اسکن یک عکس 5*5 رنگی زمینه سفید موردنیاز است.


چه مدارکی برای ارائه به سفارت امریکا ضروری است؟

پاسپورت که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.پس از مدت زمان مدنظر جهت اقامت در ایالات متحده امریکا، پاسپورت های قبلی ( به خصوص اگر در آنها ویزای معتبر وجود دارد.)، دو قطعه عکس 5*5 رنگی زمینه سفید که اخیرا گرفته شده، ترجمه و اصل شناسنامه، مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، جواز کسب، پروانه مطب یا بهره وری، حکم کارگزینی، ترجمه سوابق بیمه و ..، مدارک مالی شامل پرینت شش ماهه حساب و هر مدرک دیگری که تمکن مالی متقاضی و قصد بازگشت وی به کشور مبدا را ثابت نماید.